Mijn consulten

Volledig afgestemd op jou werk ik graag zonder vaste

technieken of rituelen zodat iedere sessie optimaal biedt

wat in dat moment belangrijk is voor jou.

Mijn kosten

Ieder mens en persoonlijke situatie is uniek. 

Daarom hanteer ik geen vaste tarieven.

Jij bepaalt wat je redelijkerwijs kunt betalen.

Vind je dat lastig?  Overleg met mij!

Boek je sessie via de knop (email)

of neem contact op via +31 (0)650476656

Beach Chairs
Energie-afstemming

20-30 minuten 

online

Een krachtige sessie om de energie systemen uit te lijnen en op elkaar af te stemmen zodat het als samenwerkend geheel kan functioneren zoals het van nature bedoeld is.  Brengt je terug naar je essentie en jouw natuurlijke staat van zijn.

zen-tuinmeditatiesteen-voor-concentratie
Ontspannende massage

1 uur 15 min

in de praktijk

Dieper ontspannen in eigen systeem en op alle lagen meer balans en rust ervaren. Mijn handen volgen de impulsen die jouw systeem aangeeft. Daardoor krijg je precies wat in dat moment nodig is voor jou om te ontspannen; fysiek, mentaal en energetisch.   

Image by Aaron Burden
Healing

1 uur

online, op afstand of in de praktijk

We kijken naar energie stromingen, koorden, oude energieën etc.. Volledig afgestemd op jouw veld volg ik de impulsen die doorkomen waardoor aangereikt wordt wat belangrijk is in het moment. Je totale systeem wordt in balans gebracht en er is een korte feedback na de sessie.

Schermafbeelding 2019-10-15 om 21.20.29.
Integratie massage

1 uur 30 min

in de praktijk

Een krachtige combinatie van healing en ontspannende massage met feedback/gesprek na afloop. Om de fysieke, mentale en energetische balans te herstellen, het zelfhelend vermogen te activeren en je totale systeem te harmoniseren. Iedere sessie is verdiepend om thuis te zijn in je Zelf.

Two%20Dried%20Leaves_edited.jpg
Verhelderende stilte

45 minuten

online of in de praktijk

Pure stilte ontspant, centreert, verheldert en bekrachtigt de innerlijke connectie met je eigen essentie. Alles wat je nodig hebt, alle wijsheid, inzichten, antwoorden enz. zijn al in jou aanwezig. Samen creëren we een diep stilte veld waarin dit beter hoorbaar wordt en je de innerlijke connectie en eigen waarheid beter ervaart.

yavor-punchev-iSHwa3EaMlo-unsplash.jpg
Samen-spraak

1 uur 30 min

online of in de praktijk

Samen onderzoeken we waar je in vastloopt. Wat de patronen, vluchtroutes of verdedigingsmechanismen zijn die je (on-)bewust gebruikt. Zelf weer bewuste keuzes maken die passen bij wie je werkelijk bent. Helderheid in jezelf te vinden met praktische oefeningen en toepasbare tips om weer thuis te zijn in alles wat je bent.